PARCULUI20 – ECHILIBRU ÎNTRE LOCALIZARE, PREȚ ȘI CALITATEA EXECUȚIEI

O viață confortabilă într-un proiect premium

Poziționat în nordul Bucureștiului, în zona Expoziţiei, ansamblul Parcului20 include 485 de apartamente premium, realizate cu materiale şi soluţii de construcţii furnizate de companii puternice pe segmentul de piaţă pe care activează. Proiectul este construit în două faze de dezvoltare și constă în două clădiri cu o înălţime de douăsprezece etaje fiecare, ultimul fiind retras. Prima fază a proiectului cuprinde 265 de apartamente, iar a doua fază 220 de apartamente.

Image

Aproape de birou, școală și de parc

Proiectul rezidențial este amplasat pe Strada Parcului, nr. 20, la doar două minute cu mașina de Piața Presei Libere și la doar 6 minute cu bicicleta de Parcul Herăstrău. Stațiile de metrou 1 Mai și Jiului se află în apropiere, iar la mai puțin de 100 de metri de proiect este prevăzută stația Pajura, parte a Magistralei 6 de metrou, linia care va lega Gara de Nord de Aeroportul Otopeni. PARCULUI20 este construit aproape de noul pol de birouri, școli și grădinițe, restaurante și parcul Herăstrău.

Image

Arhitectura, reper al zonei Expoziției

Proiectul rezidențial PARCULUI20 este retras cu 150 metri de drumul principal, iar între clădiri există o distanță de 100 de metri, pentru a putea oferi intimitatea necesară comunității. Arhitectura modernă a proiectului a transformat PARCULUI20 într-un reper al zonei Expoziției. Volumetria este echilibrată și armonioasă, iar fațadele se evidențiază datorită placării parțiale cu ALUCOBOND®, texturii finisajelor, balcoanelor generoase și suprafețelor vitrate mari.

Image

Experiențe de locuire unice

Proiectul PARCULUI20 oferă un standard ridicat de locuire, astfel că apartamentele sunt bine- compartimentate, luminoase, dispun de terase de până la 70 de metri pătrați, au mai multe balcoane, iar priveliștea este cu totul specială datorită formei V a poziționării celor două clădiri. Puteți alege o locuință pe un singur nivel sau una tip duplex din cele peste 30 de configurații de apartamente cu două și până la 5 camere. PARCULUI20 va beneficia de o grădină interioară de peste 3.000 mp, cu zone de relaxare, o zonă dedicată sesiunilor de yoga, zona de exerciţii calistenice și multă vegetaţie.

Pentru iubitorii de confort și de frumos

PARCULUI20 este proiectat pentru a asigura un confort sporit pe tot parcursul anului. Sistemul smart-home, fațada izolată cu vată minerală bazaltică, sistemul de tâmplărie, sistemul de încălzire în pardoseală sunt doar câteva dintre elementele standard care determină o eficiență energetică și o termoizolare bine calculată, pentru a asigura control și economii ale consumului de energie. Optimizarea spațiilor interioare, liniile curate, fără diferențe de cote, stâlpi și grinzi la vedere, spațiile de depozitare generoase fac ca aceste apartamente să fie funcționale și ușor de amenajat!

Numeroase facilități

Grija pentru cei care locuiesc în proiect și pentru generațiile următoare se poate observa în cele mai mici detalii. Complexul este securizat și monitorizat video, include o elegantă și impunătoare recepție pentru rezidenți și vizitatori și oferă acces rapid în ansamblu, în parcarea subterană, precum și într-o parcare special amenajată pentru vizitatori. Lista numeroasă de facilități include stațiile de încărcare pentru mașini electrice, parcările pentru biciclete, precum și spațiile de depozitare la subsol.

Birou de vânzări PARCULUI 20

Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București

office@parcului20.ro
Tel. +4075 777 55 11

Program:
Luni - Vineri 10:00 - 20:00 | Sâmbata: 10:00 - 14:00

Căutați un apartament? Contactează-ne!

Image
Cordia este unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidențială și investiții corporative din regiunea Europei Centrale și de Est, cu un brand puternic și bine cunoscut, prezent pe segmentele mediu și mediu superior ale piețelor din Ungaria, Polonia, România, Spania și Regatul Unit al Marii Britanii.
Cordia Romania
  Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  Tel: +4075 989 08 90