JADE TOWER

Casă de vacanță la Marea Mediterană

Jade Tower este un proiect rezidențial excepțional, cu arhitectură contemporană, construit în mod sustenabil și localizat într-una dintre cele mai căutate zone din sudul Spaniei: orașul Fuengirola, pe Costa del Sol, la 20 de minute față de aeroport. Jade Tower este certificat BREEAM și cuprinde 116 apartamente și penthouse-uri splendide, premium, cu garaj și boxă, la doar 100 de metri de Marea Mediterană.

Arhitectură inovatoare la interior și exterior

Arhitectura proiectului se rupe de trecut și pariază pe inovație, progres și durabilitate. Arhitectura și construcția sunt adevărate opere de artă, iar Jade Tower va schimba orizontul Fuengirola, devenind o parte integrantă a comunității orașului. Apartamentele cu unul, două sau trei dormitoare au un design modern și bine gândit, ce se îmbină armonios cu terasele mari și împrejurimile spectaculoase.

Spații de locuit unice

Apartamentele din Jade Tower se remarcă atât prin camerele spațioase și deschise, cât și prin faptul că lumina naturală are un rol principal. Terasele mari sunt spații destinate relaxării pe tot parcursul anului și definesc stilul de viață mediteraneean autentic, cu peste 320 de zile de soare. Folosim materiale de cea mai înaltă calitate selectate cu grijă de echipa noastră de designeri. Linii curate, bucătarii lacuite si electrocasnice de cea mai înaltă calitate. Bucurați-vă zilnic de un stil de viață exclusivist și asemănător unui resort de lux, în toate spațiile comune ale proiectului rezidențial.

Experiențe de locuire unice

Jade Tower vă oferă o experiență unică care nu se oprește la ușa apartamentului dumneavoastră. Descoperiți numeroasele servicii pe care proiectul le oferă exclusiv rezidenților săi! Faceți o baie în piscină, relaxați-vă la spa, tonifiați-vă corpul la sala de gimnastică, gestionați-vă afacerea din confortul zonei de co-working, invitați-vă prietenii la gastrobar sau bucurați-vă de filmul preferat împreună cu familia.

Aplicația Jade Tower

Jade Tower vă face viața dumneavoastră mai ușoară prin intermediul aplicației inteligente. Gestionați-vă apartamentul direct de pe telefonul mobil! Rezervați-vă spațiul în sala de gimnastică, la spa, la gastrobar sau în spațiul de co-working. Puteți accesa o gamă largă de servicii, inclusiv servicii de curățenie, bucătar privat, babysitting sau chiar masaj. De asemenea, puteți verifica dacă mașina electrică necesită reîncărcare - totul din confortul zonei de zi a apartamentului dumneavoastră.

Investiție sigură și profitabilă

Jade Tower oferă apartamente premium, de foarte bună calitate. Toate proprietățile complexului sunt investiții sigure, pe termen lung, ușor de închiriat și oferă rentabilitate excelentă pentru proprietarii lor.

Click pe imagine pentru zoom.

Take a look at our Virtual tour!

Te intereseaza oferta noastra?

Birou de Vanzari Cordia Romania, Bulevardul Expozitiei nr 2.

Ioana Dobre, ioana.dobre@cordiahomes.com

+40 (753) 169 900

Image
Cordia este unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidențială și investiții corporative din regiunea Europei Centrale și de Est, cu un brand puternic și bine cunoscut, prezent pe segmentele mediu și mediu superior ale piețelor din Ungaria, Polonia, România, Spania și Regatul Unit al Marii Britanii.
Cordia Romania
  Bulevardul Expoziției Nr.2, Sector 1, București, Romania
  Tel: +4075 989 08 90